Kezdőlap

LOGOPRINT Kft

Üdvözöljük weboldalunkon!


Cégünk 1995-ben alakult, reklám-és ajándéktárgyak emblémázásával foglalkozunk. Tevékenységünk fő irányvonala a tamponnyomás, de igény szerint segítünk mindenfajta feliratozás elvégzésében, kérésre elintézésében.

Legfontosabb célkituzésünk a precíz, szakszerű kiszolgálás, a legrövidebb határidőn belül. Ennek érdekében a munkaidőnk kialakításában alkalmazkodunk ügyfeleink elvárásaihoz, valamint a minőség színvonalát garantálják a több éves tapasztalattal és megfelelő rátermettséggel rendelkező munkatársaink.

Minden megrendelő egyaránt fontos számunkra, függetlenül attól, hogy kis vagy nagy tétellel keres fel minket!
 

Tevékenységünk:

Elsősorban tamponnyomással foglalkozunk. Gépállományunk, mely több tamponnyomó gépből áll, lehetővé teszi, hogy megrendelőink minden igényét kielégítsük, az 1 színes emblémázástól kezdve akár a 4, illetve több szín nyomásáig. 

Meglévő felszereltségünk, és kollégáink találékonysága lehetővé teszi, hogy a minőséget megőrizve, de az Önök igényeihez alkalmazkodva is tudjuk tartani akár a legrövidebb határidőt is. (pl. 4 szín nyomás akár óránként 1000 db-os termelékenységgel).

Tamponnyomás:

- elsősorban műanyag tárgyak feliratozására fejlesztették ki ezt a technológiát, de más anyagú ( fa, bor, üveg, kerámia…) tárgyakra is megoldható az emblémázás.

Lényege, hogy nem csak teljesen sík felületen alkalmazható, de görbűlt tárgyakra is nagyon jó nyomatok készíthetők.

Mint említettük, elsősorban reklám-és ajándéktárgyakat emblémázunk, de igény szerint katalógusból kiválasztott tárgyak beszerzésével is megkönnyítjük ügyfeleink munkáját.

Több megrendelőnk közvetlen gyártó is egyben (pl. fröccsöntő, muanyagfeldolgozó…) Akár széria, akár egyedi gyártás során keletkezett bármilyen eszköz, tárgy feliratozásában állunk partnereink rendelkezésére.

A mindenkori rugalmas ügyintézés érdekében az előkészítési munkák elvégzését is elvégezzük.

Emblémázáshoz vektorgrafikus emblémára van szükségünk. Egyéb esetben is megoldható a jó minoségű film készítése, ez plusz költséggel jár.

Referenciák:

Ügyfélkörünk reklámstúdiókból, reklámtárgy forgalmazó cégekből áll, de jelentős kapcsolatot alakítottunk ki más jellegű tevékenységgel foglalkozó vállalkozásokkal is.

Sok ügyfelünk került ki a nem budapesti körből is.

Jó kapcsolataink a reklámtárgy forgalmazó cégekkel lehetővé teszi, hogy megrendelőink, vagy a mi kérésünkre, közvetlenül hozzánk szállítsák ki az emblémázandó tárgyakat. Így ügyfeleink idejét és szállítási költségét is megtakaríthatjuk. Az út a vásárlástól a kész, feliratozott tárgyig leegyszerüsödik, és partnereink munkahelyükön ülve biztosak lehetnek benne, hogy a legkevesebb erőfeszítés árán megfelelő minőségű, gyors munkát kapnak.

Fodor Emese
Mobil: 06–20–924–7638
E-mail: emese@logoprint.org.hu

Gaál Frigyes
Mobil: 06-20-961-4362
E-mail: frigyes@logoprint.org.hu

Logoprint Kft.  06 20 924-7638